Aansprakelijkheidsverzekering


Aansprakelijkheidsverzekering

Helaas kan in het leven niet alles zeker zijn. Stel, uw kind gooit de antieke vaas van uw tante van tafel of u laat een glas rode wijn op het tapijt van de buurvrouw vallen; in deze gevallen vangt een aansprakelijkheidsverzekering voor u de kosten op. De verzekering kan voor een gezin, maar ook voor een individu worden afgesloten.

De aansprakelijkheidsverzekering verzekert al uw gezinsleden, zelfs als uw kind op kamers woont. De verzekeringsdekking bij de aansprakelijkheidsverzekering is zeer uitgebreid en verzekerd een bedrag van € 1.250.000,- of € 2.500.000,- aan schade.

De voordelen van de aansprakelijkheidsverzekering:
·        Zeer scherpe premie
·        U heeft een wereldwijde dekking
·        De dekking is flexibel samen te stellen; met of zonder eigen risico
·        Uw polissen inzien en wijzigen via uw digitale polismap.
·        Via de App: Mijn Adviseur, heeft u altijd toegang tot uw verzekeringgegevens.
·        Schade veroorzaakt door u of uw gezinsleden is verzekerd
·        Schade veroorzaakt door uw huisdieren, bijvoorbeeld tijdens het uitlaten, is meeverzekerd
·        Schade toegebracht tijdens vrijwilligerswerk of een vriendendienst is verzekerd
·        De verzekering sluit u via ons online woonpakket, waarmee u een flinke korting kunt krijgen

Bij het afsluiten van verzekeringen denkt u wellicht niet gelijk aan de aansprakelijkheidsverzekering, maar deze verzekering kan u veel narigheid besparen! Een glas wijn op een duur vloerkleed, een struikelblok waardoor iemand een botbreuk oploopt; het valt allemaal onder de dekking van de aansprakelijkheidsverzekering.

Schade die is toegebracht tijdens het uitoefenen van een beroep of het besturen van een voertuig is niet verzekerd. Natuurlijk is ook opzettelijk toegebrachte schade niet verzekerd. Voor de volledige dekking verwijzen wij u graag naar de polisvoorwaarden.

Mocht u een schade krijgen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Een schademelding gaat het meest snel en efficiënt indien u deze digitaal indient via uw digitale polismap of via de App Mijn Adviseur, op kantoordagen krijgt u binnen vier uur een reactie voor vervolgstappen.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie of wellicht een persoonlijk gesprek neem dan contact met op ons via het contactformulier of bel 06-15549141
Share our website