Autoverzekering


Autoverzekering

Verzeker uw auto met een voordelig tarief tegen uitstekende voorwaarden. Well verzekeringen werkt volledig online en dat resulteert in een lage verzekeringspremie voor uw autoverzekering. Verder bieden wij voor ieder wat wils: van een goedkope WA-verzekering tot een WA Volledig Casco (Allrisk) verzekering. Daarnaast zijn er uitbreidingen mogelijk zoals een inzittenden-dekking, pechhulp of rechtsbijstanddekking.

U bent volledig vrij in het kiezen van de dekking voor uw autoverzekering. Bij vragen staat een vakkundig adviseur graag voor u klaar. In uw digitale polismap kunt u direct de voortgang van uw verzekeringsaanvraag of schademelding volgen en zelfs uw autoverzekering online aanpassen.

De voordelen van onze autoverzekering:
·        Eerste jaar 100% van de nieuwwaarde of aanschafwaarde terug bij total loss
·        Tot wel 80% korting voor schadevrije jaren
·        Geen eigen risico en gratis vervangend vervoer bij reparatie via aangesloten kwaliteitsbedrijven
·        Uw polissen inzien en wijzigen via uw digitale polismap.
·        Via de App: Mijn Adviseur, heeft u altijd toegang tot uw verzekeringgegevens.
·        Audio apparatuur tot € 1.000,- gratis meeverzekerd bij casco dekking
·        Schade verzekering inzittenden en rechtsbijstand mee te verzekeren
·        No-Claimgarantie voor het behoud van een lage premie

Heeft u toch een schade gereden? U krijgt persoonlijke begeleiding terwijl u ook in uw digitale polismap altijd de voortgang van de schade kunt blijven volgen. Via de aangesloten schadebedrijven (landelijk dekkend) krijgt u vervangend vervoer, een zorgeloze afwikkeling en een lager of geen eigen risico.

Mocht u een schade krijgen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Een schademelding gaat het meest snel en efficiënt indien u deze digitaal indient via uw digitale polismap of via de App Mijn Adviseur, op kantoordagen krijgt u binnen vier uur een reactie voor vervolgstappen.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie of wellicht een persoonlijk gesprek neem dan contact met op ons via het contactformulier of bel 06-15549141
Share our website