Caravanverzekering


Caravanverzekering

Sluit online uw caravanverzekering bij Well Verzekeringen af zodat u lekker op vakantie kunt gaan met uw caravan. Om goed op reis te gaan is het verstandig om uw caravan goed te verzekeren. Bij ons is het daarom mogelijk om uw toercaravan, stacaravan of vouwcaravan te verzekeren met uitstekende voorwaarden tegen een zeer voordelige premie. Het is zelfs mogelijk om uw voortent of luifel mee te verzekeren.

Indien u vragen heeft over onze caravanverzekering dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Well Verzekeringen staat voor goede service en zorgt ervoor dat een deskundig adviseur u te woord zal staan. Mocht u een bijzondere caravan hebben die niet via het reguliere systeem te verzekeren is, dan doen wij graag een maatwerkaanbod. Voor dit soort producten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

De voordelen van onze caravanverzekering:
·        Zeer scherpe premie
·        Uitgebreide nieuwwaarderegeling voor caravans van 2 tot en met 7 jaar
·        Gratis vervangend vervoer tot 30 dagen
·        Schade aan-, of verlies van de verzekerde caravan en inventaris is meeverzekerd
·        Schade door diefstal, verkeersongevallen, brand en storm is verzekerd
·        Van buitenkomende onheilen meeverzekerd
·        Uw polissen inzien en wijzigen via uw digitale polismap.
·        Via de App: Mijn Adviseur, heeft u altijd toegang tot uw verzekeringgegevens.

Een caravanverzekering is niet wettelijk verplicht, dit komt doordat het trekkende voertuig al verplicht verzekerd moet zijn. Een caravanverzekering sluit u daarom niet af voor anderen maar voor uzelf. Bij een goedkope tweedehands caravan is de premie veelal laag, bij nieuwere en duurdere caravans ligt de premie iets hoger.

U kunt uw caravanverzekering meteen online afsluiten bij Well Verzekeringne, 24 uur per dag. Bij twijfel kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen met ons kantoor, waar een professioneel adviseur u te woord staat. Via uw digitale polismap kunt u altijd snel en gemakkelijk uw polis inzien en wijzigen of een schade melden.

Mocht u een schade krijgen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Een schademelding gaat het meest snel en efficiënt indien u deze digitaal indient via uw digitale polismap of via de App Mijn Adviseur, op kantoordagen krijgt u binnen vier uur een reactie voor vervolgstappen.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie of wellicht een persoonlijk gesprek neem dan contact met op ons via het contactformulier of bel 06-15549141
Share our website