Inboedelverzekering


Inboedelverzekering

Met de inboedelverzekering van Well Verzekeringen heeft u de meest voorkomende schadeoorzaken in en om het huis tegen de beste voorwaarden verzekerd. Bent u geïnteresseerd in pakketvoordeel? Kijk dan eens naar ons online Woonpakket, waarmee u alle zaken in en rondom uw woning in een keer goed en overzichtelijk kunt verzekeren. Omdat we online werken kunnen we u snel van dienst zijn, kunt u te allen tijde uw polis inzien, wijzigen of opzeggen en profiteert u van een zeer scherpe premie.

De inboedelverzekering kunt u snel en eenvoudig online afsluiten, op ieder moment van de dag. Heeft u vragen? Dan staat een vakkundig adviseur u graag te woord. Via uw persoonlijke digitale polismap kunt u altijd uw schademelding of verzekeringsaanvraag volgen.

De voordelen van de inboedelverzekering:
·        Extra uitgebreide gevarenverzekering
·        Schroeien, zengen en andere brandoorzaken zijn meeverzekerd
·        Uw polissen inzien en wijzigen via uw digitale polismap.
·        Via de App: Mijn Adviseur, heeft u altijd toegang tot uw verzekeringgegevens.
·        Jaarlijkse indexering volgens het CBS
·        Korting bij beveiliging met Veilig Wonen keurmerk
·        Garantie tegen onderverzekering bij invullen van de inboedelwaardemeter
·        Glas kunt u apart meeverzekeren tegen een zeer lage premie

De uitgebreide dekking van de inboedelverzekering is ook zinvol voor u als huurder van een woning; de inboedel is voor het grootste gedeelte immers van uzelf en niet van de verhuurder.
Mocht u een schade krijgen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Een schademelding gaat het meest snel en efficiënt indien u deze digitaal indient via uw digitale polismap of via de App Mijn Adviseur, op kantoordagen krijgt u binnen een paar uur een reactie voor vervolgstappen.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie of wellicht een persoonlijk gesprek neem dan contact met op ons via het contactformulier of bel 06-15549141
 
Share our website