Inboedelverzekering riet


Inboedelverzekering (Riet)
 
Een pand met een rieten dak vraagt om extra aandacht als het gaat om verzekeren. Rietverzekeren.nl werkt daarom samen met verzekeringsmaatschappijen die extra aandacht geven aan het verzekeren van rietgedekte panden. Zowel schroefdaken als traditioneel gedekte daken kunnen bij ons ondergebracht worden.
 
Heeft u een Bed & Breakfast? Een grote boerderij? Een recreatiewoning? Een schuur met asbest? Of een heel ander pand? Rietverzekeren.nl is zeer ervaren in het verzekeren van allerlei soorten woningen en/of boerderijen met rieten daken. Omdat wij als geen ander weten dat elke woning of boerderij verschillend is, bieden wij u graag een maatwerk rietverzekering aan. Heeft u een vraag over uw eigen woning of heeft uw eigen verzekeraar de verzekering beëindigd? Neem dan telefonisch contact met ons op.
 
Voordelen van onze inboedelverzekering voor een rieten kap:
 

  • Brand, storm, inbraak en waterschade zijn gedekt
  • Diefstal lijfsieraden uit woning tot € 6.000 gedekt
  • Speciale premies voor recreatiewoningen en/of verhuur
  • Allrisk dekking is mogelijk
  • Pakketkorting wanneer u een inboedelverzekering afsluit in combinatie met een opstalverzekering

 
De inboedelverzekering voor woningen met een rieten kap die wij aanbieden zijn flexibel en kunt u, indien nodig, per dag aanpassen. Verder kunt u snel ook een online verzekering bijsluiten. Hierbij kunt denken aan een reisverzekering of autoverzekering; een verzekeringsaanvraag neemt hoogstens 10 minuten van uw tijd in beslag.
 
Mocht u een schade krijgen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Bij een schademelding streven wij naar een snelle en efficiënte afhandeling: op kantoordagen krijgt u binnen 24 uur een reactie voor vervolgstappen.

Is uw interesse gewekt en wilt u een offerte ontvangen, meer informatie of wellicht een persoonlijk gesprek neem dan contact met ons op 06-15549141 of via Offerte aanvragen rietverzekering

 

Share our website