Opstalverzekering riet


Opstalverzekering (Riet)
 
Verzeker uw woning met rieten dak bij Rietverzekeren.nl tegen een voordelig tarief met de beste voorwaarden. Rietverzekeren.nl is zeer ervaren in het verzekeren van allerlei soorten woningen en/of boerderijen met rieten daken. Omdat wij als geen ander weten dat elke woning of boerderij verschillend is, bieden wij u graag een maatwerk rietverzekering aan.
 
De opstalverzekering kunt u zonder advies van een adviseur direct afsluiten, 24 uur per dag. Wel maakt de verzekeringsinspecteur van de verzekeringsmaatschappij een afspraak met u om te controleren of de herbouwwaarde klopt en er eventueel preventiemaatregelen moeten worden genomen, dit is uiteraard geheel kosteloos. Mocht u een vraag  hebben dan zijn wij telefonisch bereikbaar.
 
Voordelen van onze opstalverzekering voor uw rieten dak:

·        Kostenloze inspectie met advies over o.a. beveiliging en herbouwwaarde.
·        Brand, storm, inbraak en waterschade zijn gedekt.
·        Jaarlijkse indexering volgens het CBS.
·        Speciale premies voor recreatiewoningen en/of verhuur
·        Allrisk dekking is mogelijk.
 
De opstalverzekering voor een rieten dak die wij aanbieden is flexibel en kunt u op ieder moment inzien en aanpassen. Verder kunt u snel ook een verzekering bijsluiten via uw dossier. Hierbij moet denken aan een inboedelverzekering, autoverzekering of reisverzekering, een verzekeringsaanvraag neemt hoogstens 10 minuten van uw tijd in beslag.
 
Mocht u alsnog een schade krijgen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Een schademelding gaat het meest snel en efficiënt indien u deze digitaal indient via uw digitale polismap, op kantoordagen krijgt u binnen 24 uur een reactie voor vervolgstappen.

Is uw interesse gewekt en wilt u een offerte ontvangen, meer informatie of wellicht een persoonlijk gesprek neem dan contact met ons op 06-15549141 of Offerte aanvragen rietverzekering

 

 

Share our website