Opstalverzekering

Opstalverzekering

Verzeker uw woonhuis met onze opstalverzekering tegen de laagste premie met de beste voorwaarden. Voor een pakketvoordeel verwijzen u door naar ons online Woonpakket waarmee u alle zaken in en rondom uw huis in één keer goed verzekerd. Doordat wij online werken kunnen wij u een zeer lage premie bieden.

De opstalverzekering kunt u zonder advies van een adviseur direct afsluiten, 24 uur per dag. Mocht u echter een vraag hebben dan zijn wij bereikbaar.  Via uw digitale polismap kunt u direct de voortgang van uw verzekeringsaanvraag volgen.

De voordelen van onze opstalverzekering:
·        Brand, storm, inbraak en waterschade zijn gedekt.
·        Jaarlijkse indexering volgens het CBS.
·        Wij kennen geen poliskosten, alles gaat digitaal.
·        Uw polissen inzien en wijzigen via uw digitale polismap.
·        Via de App: Mijn Adviseur, heeft u altijd toegang tot uw verzekeringgegevens.
·        Voor termijnbetalingen rekenen wij geen toeslag.
·        Garantie tegen onderverzekering bij invullen van de herbouwwaardemeter.
·        Glas kunt u apart meeverzekeren tegen een zeer lage premie.

De opstalverzekering die wij aanbieden is flexibel en volgens uw eigen wensen af te sluiten. Verrder kunt u snel ook een andere verzekering bijsluiten via uw digitale polismap.
Mocht u een schade krijgen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Een schademelding gaat het meest snel en efficiënt indien u deze digitaal indient via uw digitale polismap of via de App Mijn Adviseur, op kantoordagen krijgt u binnen vierentwintig uur een reactie voor vervolgstappen.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie of wellicht een persoonlijk gesprek neem dan contact met op ons via het contactformulier of bel 06-15549141
Share our website