Over ons


Directeur Pierre Wellinga wil met Wellinga Financiële Diensten en via de handelsnamen, Well Verzekeringen, Well Hypotheken, Well Kredieten en Rietverzekeren.nl, zich richten op bepaalde niche markt of doelgroep.

Met Rietverzekeren.nl richten we ons op alle rietgedekte woningen/boerderijen. Deze verzekerden hebben de afgelopen periode te maken gehad met verzekeringsmaatschappijen die de premie verhoogden (tot wel 30%). Steeds meer verzekeringsmaatschappijen willen het risico van rietgedekte woningen niet meer verzekeren! Na onderzoek bij de verzekeringsmaatschappijen heeft Rietverzekeren.nl een drietal verzekeringsmaatschappijen gevonden die een kwalitatief zeer goed verzekeringsproduct hebben voor rietgedekte woningen/boerderijen.

​Met Well verzekeringen bieden we alle schadeverzekeringen aan voor de particuliere en zakelijke klanten. U kunt hierbij denken aan: opstalverzekering, inboedelverzekering, aansprakelijkheidverzekering, autoverzekering, motorverzekering, bromfietsverzekering, fietsverzekering, reisverzekering, caravanverzekering, bootverzekering, bedrijfsschadeverzekering, inventarisverzekering, goederenverzekering, bedrijfsautoverzekering, aansprakelijkheidverzekering etc. U kunt deze verzekeringen online berekenen of vraag via ons contactformulier een offerte aan.

​Met Well Hypotheken bieden we een breed aanbod van Hypotheken aan voor particuliere en zakelijke klanten. Door de samenwerking met een serviceprovider kunnen we gebruik maken van veel hypotheekaanbieders en banken. Ook voor starters op de hypotheekmarkt hebben we mooie en goede mogelijkheden. We kijken ook naar de mogelijkheid van een starterslening. Hypotheekadvies is mogelijk vanaf € 1.595,-

​Met Well Kredieten bieden we een breed aanbod van Kredieten en Leaseproducten aan voor particuliere en zakelijke klanten. Door de samenwerking met een serviceprovider kunnen we gebruik maken van veel kredietaanbieders en banken. Ook voor startende ondernemers hebben we mooie en goede mogelijkheden!

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie of wellicht een persoonlijk gesprek, neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 06-15549141.

 
Share our website