Bootverzekering


Bootverzekering

Verzeker online uw pleziervaartuig bij Well verzekeringen tegen een scherp tarief met uitstekende voorwaarden. Wij werken volledig online tegen een lage premie voor uw bootverzekering. U kunt bij ons terecht met uw sloep, motorboot, zeilboot of ander vaartuig. Daarnaast kunt u prima uw trailer meeverzekeren en kunnen wij onder specifieke voorwaarden boten in de grote steden verzekeren.

Mocht u een bijzondere boot hebben die niet direct wordt geaccepteerd door onze online rekentool, dan doen wij u graag een maatwerkaanbod! Wij bieden speciale oplossingen voor bijvoorbeeld zeiljachten en sloepen. Well Verzekeringen is zeer ervaren in het verzekeren van vaartuigen en ziet het als een uitdaging om u een bootverzekering aan te bieden die zo goed mogelijk aansluit bij uw wensen en situatie. Indien u vragen heeft over onze bootverzekering dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Een deskundig adviseur staat graag klaar om u antwoorden te geven.

De voordelen van onze bootverzekering:
·        Gratis ongevallenverzekering voor opvarenden
·        Bonus malus korting tot wel 35%
·        Uitgebreide dekking voor uw inboedel
·        Uitgebreide nieuwwaarde regeling voor uw boot
·        Uw polissen inzien en wijzigen via uw digitale polismap.
·        Via de App: Mijn Adviseur, heeft u altijd toegang tot uw verzekeringgegevens.
 
Mocht u een schade hebben dan wordt u bij het melden hiervan en eventuele bijbehorende vragen geassisteerd door een specialist van Well Verzekeringen. Een melding maken is eenvoudig en snel en wij doen ons uiterste best om de schade vlot en goed af te handelen, zodat u weer gerust verder kunt varen.

De bootverzekering van Well Verzekeringen kunt u online, 24 uur per dag, afsluiten. Voor alle uitsluitingen en extra voorwaarden verwijzen u naar onze polisvoorwaarden. Bij twijfel kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen met ons kantoor om vragen door te nemen. Via uw digitale polismap kunt u altijd snel en gemakkelijk uw polis bekijken, deze aanpassen of eenvoudig een schade melden.

Mocht u een schade krijgen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Een schademelding gaat het meest snel en efficiënt indien u deze digitaal indient via uw digitale polismap of via de App Mijn Adviseur, op kantoordagen krijgt u binnen vier uur een reactie voor vervolgstappen.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie of wellicht een persoonlijk gesprek neem dan contact met op ons via het contactformulier of bel 06-15549141
Share our website