Riet verzekeren


Uw Rieten dak verzekeren!
 
Een Woonhuis/boerderij met een rieten dak vraagt om extra aandacht als het gaat om verzekeren. Rietverzekeren.nl heeft daarom een speciale polis ontwikkeld die aansluit bij de zekerheid die nodig is voor rietgedekte woningen/boerderijen. De traditioneel rietgedekte daken en de schroefdaken kunnen bij ons worden verzekerd.
 
Heeft u een Bed & Breakfast? Een grote boerderij? Een recreatiewoning? Een schuur met asbest? Of een heel ander pand? Rietverzekeren.nl is zeer ervaren in het verzekeren van allerlei soorten woningen en/of boerderijen met rieten daken. Omdat wij als geen ander weten dat elke woning of boerderij verschillend is, bieden wij u graag een maatwerk rietverzekering aan. Heeft u een vraag over uw eigen woning of heeft uw eigen verzekeraar de verzekering beëindigd? Neem dan telefonisch contact met ons op.
 
Wat kunnen wij u bieden?
Opstal- en inboedelverzekering voor rietgedekte panden
De opstalverzekering en de inboedelverzekering verschillen per woning. Immers, de specificaties van woningen kunnen erg van elkaar verschillen. De rietgedekte woningen verschillen bijna altijd van elkaar, er is geen standaard voor! Dat geldt dan zeker ook voor de opstal- en inboedelverzekering. Wij als onafhankelijk financieel adviesbureau werken samen met een aantal verzekeringsmaatschappijen om u de beste, bij uw wensen en situatie passende verzekeringspolis te kunnen aanbieden.
 
Voordelen
·        Maatwerkpolis passend bij uw specifieke situatie
·        Scherpe premie in combinatie met zeer uitgebreide dekking
·        Altijd een kosteloze inspectie met advies over o.a. beveiliging en herbouwwaarde
·        Allrisk dekking is mogelijk
·        Pakketkorting wanneer u meerdere verzekeringen afsluit
·        Speciale premies voor recreatiewoningen en/of verhuur

Kortom
Rietverzekeren.nl staat voor maatwerk verzekeringen voor uw specifieke en bijzondere verzekeringswensen. Bent u enthousiast geworden over onze werkwijze? Neem direct contact met ons op zodat wij u een uitstekende verzekering kunnen aanbieden tegen een scherpe premie, want ook dat is waar wij voor staan!

Is uw interesse gewekt en wilt u een offerte ontvangen, meer informatie of wellicht een persoonlijk gesprek neem dan contact met ons op 06-15549141 of via Offerte aanvragen rietverzekering
Share our website