Traditioneel rieten dak


Traditioneel rieten dak
 
Een traditioneel rieten dak verzekeren is bij veel verzekeraars niet mogelijk of kan alleen tegen zeer hoge premies. Veel verzekeraars verhogen jaarlijks hun premie en voeren op deze manier een duidelijk ontmoedigingsbeleid. Doordat wij dagelijks bezig zijn met het verzekeren van rieten daken kunnen wij u hiermee uit de brand helpen. Een traditioneel rieten dak verzekeren is echt specialist werk en wij hebben veel kennis en ervaring met tal van verschillende situaties zoals bijvoorbeeld verhuur of een deels zakelijke bestemming.
 
Een traditioneel rieten dak ook wel de open constructie is de oudste manier van rietdekken. Waarbij het riet met spandraden en binddraad wordt bevestigd aan de onderliggende sporen en latten. De onderste rij rietstengels wordt vervolgens afgedekt door een bovenliggende laag riet. Enzovoorts. Er ontstaat zo uiteindelijk een volledig gesloten rieten dak wat water goed kan afvoeren en evengoed kan ventileren. De rest van de stengels wordt volledig afgedekt door volgende stengels en deze ’schubsgewijze’ opbouw van het rieten dak verklaart veel van de eigenschappen van het rieten dak.
 
Voordelen van Rietverzekeren.nl
 
·        Altijd een gratis inspectie met advies over preventie en herbouwwaarde.
·        Garantie tegen onderverzekering, ook voor monumenten.
·        Zeer scherpe premie en uitgebreide dekking.
·        Glas is standaard meeverzekerd.
·        Speciale premies voor vakantiewoningen en/of verhuur.
·        Aan te bevelen om altijd de inboedelverzekering bij te verzekeren.
·        Persoonlijke aandacht en een zeer snelle schadeafwikkeling.

 Is uw interesse gewekt en wilt u een offerte ontvangen, meer informatie of wellicht een persoonlijk gesprek neem dan contact met ons op 06-15549141 of via Offerte aanvragen rietverzekering

 

Share our website